Ooo... dobrze, że jest ktoś nowy Ja słucham TSA od roku i... prawie czterech miesięcy
~pianistka napisał:
Dzięki MANU za stworzenie tego forum.
Nie ma za co
Ekspert
Manu, a Ty mylisz, że każdy wie, ile masz lat? Wiele jest forów w Internecie, na które zaglšda niewiele osób.
A co do Omegi i Nazareth, chętnie bym się przejechał na koncerty. Szkoda, że kasy brak...
Ostatnio edytowany przez Berger (2009-08-25 06:04:45)
Użytkownik
Szkoda,że kasy brak,ale to najpowszechniejsza bolączka większości;niestety.Oba zespoly grają w Szczecinie czyli "na moim podwórku".Byłaby okazja,żeby sie poznać Berger;zaprosiłam też Manu do siebie na konc.TSA i Omegi -może przyjedzie....
Pomyśl,może uda ci się coś wykombinować...Pozdrawiam !
Z tym wykombinowaniem to mógłby być mały problem... ale się zobaczy.
Chciałam jechać na TSA do Grudziądza ale niestety... na 99% nie pojadę... jak pech to pech.
Póki co będę kombinować, żeby chociaż na trochę wlecieć na zlocik fanów TSA w Aleksandrowie, bo akurat tego dnia będę w Łodzi... może tym razem szczęście mi dopisze
Użytkownik
Manu, skoro będziesz tak blisko,to grzech nie być tam!!!Mam nadzieję,że uda ci się i dasz "sprawozdanie" z tej imprezy?!!!Powodzenia!!!!
Ekspert
nygałka napisał:
Pomyśl,może uda ci się coś wykombinować...Pozdrawiam !
Nie uda się, niestety. Miałem dużo dużych, nadprogramowych wydatków i w tej chwili się zapożyczam i mylę, z czego by tu rachunki popłacić. W te wakacje odpuciłem już AC/DC w Dublinie, Jarocin, SLOT, Ostródę i dwa spływy kajakowe. Nawet nie kupiłem dobrych butów na maraton, który mam pobiec w padzierniku (kto biegnie, nie grzeszy, uwierzcie mi!).
Pozdrawiam również.
Ostatnio edytowany przez Berger (2009-08-25 17:08:21)
Użytkownik
Oj ,to strasznie mi przykro,ale jak najbardziej rozumię,bo ja czesto jestem "pod kreską".Będą jeszcze inn. okazje!!!
nygałka napisał:
Mam nadzieję,że uda ci się i dasz "sprawozdanie" z tej imprezy?!!!
Jeśli będę to na pewno zamieszczę jak najdłuższe i jak najbardziej wyczerpujące sprawozdanie... +oczywiście mnóstwo zdjęć... ale o tym pogadamy jeśli mi się uda
Witam...
...wszystkich nowo przybyłych i tych, którzy funkcjonują tu już od dłuższego czasu. Fajnie, że ludzi zaczęło przybywać lecz pragnę wszystkich poinformować, że wraz z końcem tygodnia się przenosimy na nowe forum a to zostanie na stałe zlikwidowane... to już postanowione Nowe forum zostanie otwarte w piątek lub sobotę... więc śledźcie pilnie stronkę Alien93 i czekajcie na informację, w której podam adres i będziecie mogli się już rejestrować. Póki co przeczytajcie i "zajmijcie się" sondą: http://www.alien93.yoyo.pl/files/home.html
Pozdrawiam,
Manu
Zapraszam na nowe forum dla fanów TSA!
http://www.forum-alien.yoyo.pl/
Od dzisiaj działamy TUTAJ !