Ekspert
"Pozbyłe"? "Potyczka"? "Przegrana"? "Wojna"? ;D A cóż to za język? "A teraz pomyl co stanie się/Gdy cię nauczš już słowa wróg/Kto wskaże palcem, krzyknie on/Padnie komenda, co zrobisz, co?/Strzelisz! Bo zdławi cię strach/Strzelisz! Już nie wycofasz się/Strzelisz! Bo zdławi cię strach!/Strzelisz! Stanie się tak!" Peace, sista!
Dobijacie mnie ludzie tymi wpisami Co jeden to lepszy
Ale dobrze chociaż się coś dzieje, tylko nie przesadźcie, żebym nie musiała wpisów usuwać...
Pozdrawiam ;D
Użytkownik
Witam mojego interlokutora Bergera!Przykro mi ale nadal się nie rozumiemy.Pisząc"a wiec wojna" napisałam to z przymrużeniem oka o czym świadczy cudzysłów,bez wrogich intencji w stosunku do ciebie czy kogokolwiek.Miałam na myśli "potyczki "na wymianę poglądów-a ty mi zasuwasz z takim tekstem.Jak wcześniej napisałam dla mnie muzyka(teksty również)są jak życie-czasami smutne,tragiczne a czasami wesołe lub frywolne-i takie sa piosenki TSA.Nie twierdzę,że 52Dla przyjaciół to najlepsze utwory-są jak przekąska pomiędzy treściwymi posiłkami(np.Proceder,Live).Czasami ma sie ochote na coś lżejszego czyż nie?Sądzę,że nasza dyskusja się wyczerpała,niech każdy pozostanie przy swoim zdaniu-do czego ma zresztą prawo.Pozdrawiam.
A tak jeszcze na marginesie,to moim skromnym zdaniem masz zadatki na krytyka literackiego-w swoich opiniach tak rozbierasz na czynniki pierwsze,że-drżyjcie tekściarze!!!!!
Ekspert
Oj, Nygałka, ja też przecież odpowiedziałem Ci na poły żartobliwie, zwracaj uwagę na emotikony, please! (umiechy, oczka etc).
Każda dyskusja tego typu z reguły prowadzi do tego, że wszyscy pozostajš przy swoich zdaniach, dyskutuje się bardziej dla przyjemnoci dyskutowania.
A co do krytyka literackiego, może co w tym jest? Wszak krytycy to najczęciej niespelnieni literaci!
Użytkownik
Należy ci sie szacunek za tak szybka odp.Co do krytyka literackiego-czyżbym czuła niespełnione marzenia?A na tych emotikonach to sie nie znam -jestem młoda w komp.i dopiero sie uczę sama od4 m-c.Wkurza mnie to ,ze mam tyle do powiedzenia, a nie mogę od razu tego wyrazić.Pozdrowionka!!!
Lila
Użytkownik
"NIE SPEŁNIENI LITERACI"A próbowałeś kiedyś pisać wiersze?Chyba głupie pytanie i nie na tą str.?!
Ekspert
Jasne, że próbowałem, ale masz rację, że temat raczej nie pasuje do tego wštku. Nie będę więc tu wrzucał żadnego wiersza, bo i po co, skoro Alien93 może go od razu wykasować. Założę nowy wštek.
Nowy użytkownik
Według mnie każda utwór jest oddzielny i inny od poprzednich , chociaż brzmienie jest podobne nic właściwie nie można porównać. Może pare piosenek jest lepszych, czy gorszych , ale czy to ważne. Według mnie nawet nie jest ważna jakość a to jaki wkład pracy daje nam artysta. Myśle, że jednak moge wyróżnić jednen utwór , który spodobał mi sie najbardziej może dlatego, że jako pierwszy go ułyszałam. "Podałbym ci ale.." Na pytanie dlaczego odpowiem jak dziecko : BO TAK! Nie jestem w stanie powiedzieć, czy tekst , czy wokal, aranżacja...Według mnie ta piosenka najbardziej jest mi bliska...Może ze względu na moją sytuacje życiową...
Mała uwaga... "Podałbym Ci ale..." to utwór drugiego zespołu Andrzeja Nowaka, w którym jest wokalistą, gitarzystą i niekwestionowanym liderem - Złe psy (w których perkusistą jest również Marek Kapłon).
Ale to tylko tak na marginesie
Więcej na ich temat www.zlepsy.com.pl
Ekspert
~pianistka napisał:
nawet nie jest ważna jakość a to jaki wkład pracy daje nam artysta.
Ale co po wkładzie pracy, jeli utwór Ci się nie podoba? Pracę artysty, z którym sympatyzujesz, powinna, oczywicie, uszanować, ale i tak być może najlepiej będziesz się wzruszać i bawić przy utworze, który rzeczony artysta machnšł od niechcenia podczas przerwy na kawę.
Ostatnio edytowany przez Berger (2009-08-25 06:17:04)
Witam...
...wszystkich nowo przybyłych i tych, którzy funkcjonują tu już od dłuższego czasu. Fajnie, że ludzi zaczęło przybywać lecz pragnę wszystkich poinformować, że wraz z końcem tygodnia się przenosimy na nowe forum a to zostanie na stałe zlikwidowane... to już postanowione Nowe forum zostanie otwarte w piątek lub sobotę... więc śledźcie pilnie stronkę Alien93 i czekajcie na informację, w której podam adres i będziecie mogli się już rejestrować. Póki co przeczytajcie i "zajmijcie się" sondą: http://www.alien93.yoyo.pl/files/home.html
Pozdrawiam,
Manu