Ej, no co jest? Nie wierzę, że nie ma tematu, na który nie chcielibyście pogadać, innaczej by tu was nie było. Jeśli macie jakiś pomysł, a chcielibyście, żeby nikt nie wiedział, że wyszedł on właśnie od was to napiszcie mi swój pomysł na gg 1656803 lub na e-maila manu_tsa@wp.pl to wtedy ja podrzucę wątek i nikt oprócz mnie nie dowie się od kogo to wyszło Liczę na was!
Nowy użytkownik
Moze jako kolejny temat: Najlepszy wedlug Was koncert w historii TSA?
FAjnie dobry pomysł, zaraz dodam wątek
Ekspert
Jasne, że miała wpływ na życie, zwłaszcza w wieku lat nastu, kiedy muzyka dla większoci jest czym wyjštkowo ważnym, a człowiek jak powietrza potrzebuje identyfikacji z grupš osób o podobnych poglšdach. Poza tym w czasach młodoci durnej i chmurnej bardzo podnosiły mnie na duchu teksty typu "Nie jeste sam w krzyczšcym tłumie ludzi" czy "Hej, nie przejmuj się, nie tylko tobie jest le".
Nowy użytkownik
No cześć.
Parę postów wyżej Pszemo napisał:
"Wielokrotnie muza ta dała mi kopa, innym razem wyciszyła... Jest ze mną od zawsze... Cholera, TSA-owy dziadek już jestem... ;-)"
Podpisuję się rękami i nogami hieee...
Ostatnio edytowany przez Szary (2009-03-22 21:38:32)
Przepraszam bardzo... czy tylko ja i Berger funkcjonujemy na tym forum?
Jak macie jakieś pomysły to jest przy wątkach taki ładny napisik Nowy wątek
i napisać co tam chcecie...
bo chyba nie będę musiała zmieniać nazwy z Forum dla fanów TSA
na forum Manu & Berger
Ekspert
Uprzedzałem Cię, że jestem internetowym nałogowcem i moja obecnoć nie musi oznaczać, że za mnš przyjdš inni! A poważnie, to apele tego rodzaju raczej nie sš skuteczne. Skoro mało kto tu zaglšda, to i mało kto przeczyta apel.
Jest w tym trochę racji... nie wierzę, że inni nie mają własnego zdania na jakieś tematy, tylko albo im się nie chce albo... nie wiem.
Jest tu zarejestrowanych prawie 20 osób, a piszę troche niewiele jak na tyle osób... niektórzy nie umieścili żadnego wpisu lub umieścili po 2 czy po 3...
więc takiego udziału nie można uznać za zadowalający...
Miałam nadzieję, że fani chętniej tu przybędą...
Ekspert
Może warto przypomnieć o istnieniu forum w księdze goci na stronie FC "Alien", a pez okazji również na forum "Aliena" na naszej-klasie? Na pocieszenie powiem, że w tym drugim miejscu też panuje niczym niezmšcony spokój.
Jakie jest wasze zdanie na temat poruszony ostatnio w księdze na stronie TSA o tym, że prawie cały czas na koncertach jest grane to samo?
Ekspert
Nie bywam na wszystkich koncertach, ale faktycznie, daje się zauważyć, że niektóre utwory zespół lubi bardziej, a inne mniej. Taka "Kocica" czy "Bez podtekstów" to koncertowe pewniaki, podczas gdy na przykład "Nocny sabat" czy "Jeden kroczek" usłyszeć jest doć trudno.
Gdybyście chcieli wstawić na to forum jakieś zdjęcia TSA lub wasze lub inne takie tam, które by pasowały na to forum to jest taka możliwość. Pod nagłówkiem w linii gdzie są odnośniki Index, Profil, Szukaj itd. jest odnośnik Galeria i tam możecie wgrywać zdjęcia
Liczę na Was
Pozdrawiam !
Użytkownik
Cześć Manu !
nie wiem co się dzieje z twoim adresem mailowym,wskakuje mi cos dziwnego! a o problemach TSA to jasne ,że chcę wiedziec ,bo zależy mi na ich dobru .W takim razie ja podam ci swój adres-nygalka_27@interia.pl
Ekspert
Wali po oczach ta nowa, żarówiasta czerwień. Czy to zachęta, żeby się jak najszybciej logować?
Jak chcecie to mogę to w każdej chwili zmienić... ale co jeden wygląd to gorszy
i... "luknijcie" w galerię